Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Καλό ταξίδι Νίκο...


Πριν λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες ενός φρικτού εγκλήματος, εναντίον ενός ανθρώπου που δεν το άξιζε. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι πια κοντά μας. Είναι τραγικός ο τρόπος με τον οποίο κάποιος αποφάσισε να του αφαιρέσει τη ζωή. Όσο κρίμα κι αν είναι, θα σταθώ περισσότερο σ' αυτό που ήτανε ο Νίκος.

Ο Νίκος ήταν ένα παιδί που γεννήθηκε και έζησε στην επαρχία και συγκεκριμένα στη Δράμα. Ένας σεμνός άνθρωπος, ευγενικός και ταπεινός. Επέλεξε ένα δρόμο που ήταν δύσκολα αποδεκτός από την οικογένειά του εκείνα τα χρόνια. Παρ' όλα αυτά τα κατάφερε και έγινε ένας εξαιρετικός ηθοποιός, για μένα από τους καλύτερους νέους Έλληνες ηθοποιούς.

Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος όπως λένε, ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στον κόσμο. Ήταν ήσυχος, μοναχικός και δεν επέλεξε τον δρόμο της δημοσιότητας όπως συνηθίζεται σε τέτοια επαγγέλματα. Ήταν πάντα χαμηλών τόνων και ποτέ δεν προκάλεσε με τη συμπεριφορά του, γι' αυτό αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο. Μεγάλωσε σε μια καλή οικογένεια της Δράμας και όλοι στο οικείο περιβάλλον έχουν να λένε μόνο καλά λόγια.


Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Λένε ότι έπασχε από κατάθλιψη και ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να ξεχαστεί, να νιώσει καλύτερα. Δυστυχώς όμως γι' αυτόν η κατάληξή του δεν ήταν αυτή που άρμοζε. Μπορούν να δουν κυρίως τα νέα παιδιά πόσο άσχημος είναι ο κόσμος με τα ναρκωτικά. Κρίμα πάντως για το Νίκο, γιατί δεν του άξιζε!

Όσο για την τηλεόραση και τα όσα έχουν ακουστεί αυτές τις μέρες δε θέλω να πω τίποτα. Ωστόσο θέλω να αναφερθώ στο facebook. Δημιουργήθηκε ένα group με το όνομα REST IN PEACE: NIKOS SERGIANOPOULOS. Εδώ και 4 μέρες το group έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 21.000 ανθρώπους, οι οποίοι με τον τρόπο τους χαιρετούν τον Νίκο στο τελευταίο του ταξίδι. Είναι συγκινητικά όλα όσα γράφει ο κόσμος και με πόσο συναισθηματισμό εκφράζει την αγάπη του στο πρόσωπό του.

Θέλω να προσθέσω ότι στο ίδιο group χτες το βράδυ κυριάρχησε μια διάθεση πολλών να διοργανώσουν μια συναυλία με διάφορους καλλιτέχνες, όπως η Χαρούλα Αλεξίου που ήταν αγαπημένη του αποθανόντα. Πραγματικά είναι πολύ συγκινητική η στάση του κόσμου.

Για να κλείσω θέλω να εκφράσω και γω την πίκρα μου στον άδικο χαμό του μεγάλου αυτού ανθρώπου και συμπατριώτη μου και τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Νίκο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kalo taksidi nikola mas...rest in peace!eki stin gitonia ton aggelon min fobithis tin monaksia,tin fylaki,oute ton thanato,giati den efiges k'markora zis ke panta tha iparxis stin kardia mas,k tinskepsi mas..sgapame kalo taksidi!