Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αργεντινή


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Εθνική έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Σήμερα, έδωσε κάτι παραπάνω αντιμετωπίζοντας μια μεγάλη αντίπαλο, την Αργεντινή του Messi. Μέχρι το '70 περίπου, η Αργεντινή δε μπόρεσε να παίξει μπάλλα, ο Messi ήταν εκτός παιχνιδιού και αυτό το προκάλεσε ο Παπασταθόπουλος. Τα δώσαν όλα οι διεθνείς, παλέψαν, χάσαν μερικές ευκαιρίες.

Βέβαια, ο πρώτος στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα. Αυτό φάνηκε από την παράταξη της ομάδας, καθώς αγωνίστηκε με 6 αμυντικούς! Μπορεί να ήταν αμφιλεγόμενη η τακτική του Γερμανού, παρ' όλα αυτά απέδωσε πολύ καλά μέχρι ενός σημείου. Από κει και πέρα η ομάδα μας λύγισε, στην ανωτερότητα των Αργεντίνων. Παίζοντας με έναν επιθετικό η Ελλάδα δε μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και σε όσες περιπτώσεις το πέτυχε, δεν τις αξιοποίησε.

Ωστόσο, αυτό που μένει είναι το πάθος και η θέληση για πρόκριση. Μεγάλη εμφάνιση κόντρα σε μια εκ των διεκδικητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η εξουδετέρωση του Messi, του οποίου η πρώτη ευκαιρία έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς μέχρι τότε τον μάρκαρε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, χωρίς να υποπέσει καν σε κίτρινη κάρτα.

Εκτός από τον αμυντικό της Genoa, ξεχώρισε και ως παίχτης του αγώνα ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με πολλές σωτήριες επεμβάσεις. Άλλοι Έλληνες που ξεχώρισαν: Βύντρα, Μόρας κτλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: