Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Τίτλοι τέλους της σειράς LOST



Μια σειρά φαινόμενο στην παγκόσμια τηλεόραση, η σειρά Lost (Οι Αγνοούμενοι), τελείωσε χτες, μετά από 6 συναπτά έτη. Η σειρά ξεκίνησε να μεταδίδεται από το κανάλι ABC το 2004. Η ιστορία άρχισε μετά από τη συντριβή ενός αεροπλάνου σε ένα εξωτικό νησί.

Η αρχική προσπάθεια για διάσωση χάνεται, αφού κανείς δεν αναζητεί το αεροπλάνο και μετατρέπεται σε προσπάθεια επιβίωσης στη φύση. Φτάνει στιγμή που ορισμένοι επιζήσαντες καταφέρνουν να φύγουν από το νησί, αν και στη συνέχεια επιστρέφουν για να λύσουν παλιούς λογαριασμούς.

Σε όλη τη διάρκεια της σειράς η λύση ενός μυστηρίου, δημιουργούσε πολλά περισσότερα, πολλά από τα οποία παρέμεναν άλυτα, προς αγωνία των τηλεθεατών. Αυτό ήταν και το μυστικό της επιτυχίας, καθώς σε κάθε νέο κύκλο η αγωνία και η προσμονή αυξανόταν συνεχώς.

Το κανάλι ξόδεψε πολλά εκατομμύρια ευρώ για την παραγωγή. Γυρίσματα έγιναν σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως Χαβάη, Αυστραλία, Παρίσι, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Κορέα, Άμστερνταμ και αλλού. Μια σειρά από τις καλύτερες όλων των εποχών, αν όχι η καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: