Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Δόξα Δράμας, η επιστροφή


Η χρονιά 2008-2009 τέλειωσε πανηγυρικά για την ομάδα της Δόξας. Ύστερα από 11 χρόνια ξανά στη Β' εθνική και υποσχέσεις για επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια, εκεί που της αξίζει.
Ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με την ομάδα της Δράμας, η οποία θα έπαιζε στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αλλά αγόρασε τη θέση μιας ομάδας που είχε οικονομικά προβλήματα. Κι αυτό χάρη στον άνθρωπο που ήρθε και έβαλε λεφτά στην ομάδα, τον Χαράλαμπο Νικολαΐδη.

Εκτός από αυτή τη σημαντική βοήθεια, έφτιαξε το νέο μουσείο της Δόξας, ένα πραγματικό διαμάντι. Επίσης έφτιαξε και το γήπεδο, με καινούριο χλοοτάπητα, καινούρια θύρα και καινούρια καρεκλάκια.

Η ομάδα πρόλαβε και δημιουργήθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μιας και είχε γίνει σχεδιασμός για την Δ'. Με τη βοήθεια του κόσμου, με μερικές κατάλληλες προσθήκες και φυσικά με τον προπονητή της Κώστα Βασιλακάκη και το επιτελείο του, η Δόξα διέγραψε μια εκπληκτική πορεία και τελικά ανέβηκε επιτέλους κατηγορία, αφού άφησε πίσω της τα προβλήματα που τη βασάνιζαν πολλά χρόνια. Τους τελευταίους αγώνες τις ομάδας παρακολουθούσαν σταθερά 5 με 8 χιλιάδες φίλαθλοι. Περισσότερα εισητήρια απ' όλη την Β' Εθνική. Η ομάδα των συγκινήσεων, όπως πάντα.



Η φετινή χρονιά θα είναι δυσκολότερη, καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις. Βέβαια έχουν οι κατάλληλες ενισχύσεις και όλοι πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα η αγαπημένη ομάδα των Δραμινών και όχι μόνο θα επιστρέψει εκεί που έγραψε ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλη επιτυχία στους παίχτες και το τεχνικό team!

Και ξανά στη δόξα τραβά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: