Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Τέλος εποχής για την Εθνική μας


Χτες στο δεύτερο ματς η Εθνική Ελλάδας δε κατάφερε να κάνει κάτι καλό και με δυο ήττες αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά όχι άδικα. Το δυστυχές είναι ότι είναι η μόνη ομάδα από τις 16 που δεν σημείωσε κάποιο τέρμα. Βέβαια, κατάφερε να γυρίσει το αρνητικό κλίμα του πρώτου αγώνα με εκείνη την τραγική εμφάνιση, πραγματοποιώντας πολύ καλύτερη, αλλά μια απαράδεκτη ενέργεια του τερματοφύλακά μας κόστισε πολύ.

Αυτό ήταν και το τέλος εποχής αυτής της ομάδας που έκανε το θαύμα στην Πορτογαλία πριν 4 χρόνια. Ήρθε η ώρα όμως για πολλές αλλαγές, η ευκαιρία για τους νεότερους. Το μεγάλο λάθος του προπονητή μας ήταν ότι δε πήρε 2,3 νεαρούς παίκτες που αν έμπαιναν αλλαγή θα μπορούσαν να δείξουν κάτι παραπάνω έχωντας μεγαλύτερη δίψα, από τους τριαντάρηδες που δεν είχαν πλέον κίνητρα.

Παρ' όλα αυτά κανείς δεν ξεχνάει τις μεγάλες μέρες που ζήσαμε το 2004. Ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για ανασυγκρότηση και η δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο σε 2 χρόνια από τώρα. Έχουμε αρκετούς παίκτες με πλούσιο ταλέντο, ικανούς ηγέτες της επόμενης Εθνικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: